Drømmen og håbet om at vinde Premier League i denne sæson fik et lille nøk op, da Manchester United vandt over Manchester City. Der er ti kampe igen, og der er 11 point op til Manchester City, hvorfor det ikke er muligt at nå.

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid-veteran vil til Premier League

Til sommer vil Ole Gunnar Solskjær gerne styrke din trup. Han er nemlig overbevist om, at de vil være store mesterskabskandidater til næste sæson, hvis de har succes på transfermarkedet til sommer. Det skriver Eurosport.

Det er dog ikke hvem som helst, den norske manager har i sinde at bringe til klubben. Eurosport skriver nemlig, at Manchester United-træneren har planer om at bringe to store navne til Manchester i sommerens transfervindue.

Jadon Sancho er fortsat et emne hos den engelske klub, men det kræver dog, at Dortmund er villige til at sænke pris. Desuden er de også interesserede i Erling Haaland, men her kan de dog nemt ende i en budkrig med flere andre store klubber, da han er en eftertragtet herre.

Derudover forventes det også, at de vil hente en central forsvarer, hvortil de har udset sig Jules Kounde fra Sevilla, men dette afhænger dog potentielt af Eric Baillys situation.

LÆS OGSÅ: Solskjær åbner op omkring potentielt Cavani-exit

Efter sigende skulle Ole Gunnar Solskjær nemlig være optimistiske omkring, at Eric Bailly vil fungere som en ideel partner til Harry Maguire. Det kræver dog, at han kan vende tilbage i god form og undgå at blive skadet.