Manchester United skal bruge alle de spillere, de kan komme i nærheden af i den kommende tid. De kæmper både med i FA Cup’en, Premier League og Europa League, hvorfor der ikke er tid til at slappe af.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Hvis man har ovennævnte i mente, så er det ikke overraskende, at United-manager, Ole Gunnar Solskjær, ønsker friske ben i truppen. Det kommer i form af Phil Jones, som angiveligt kommer til at spille i de kommende uger, så andre profiler kan få et hvil.

Det erfarer Daily Mirror.

Den 28-årige Jones er i sin bedste alder, men han har ikke spillet i over et år. Det kommer efter, at han blev opereret for en slem knæskade.

Solskjær lægger dog ikke skjul på, at han er glad for, at Jones har meget erfaring på banen, hvorfor man meget vel kan komme til at se ham i et comeback inden længe.

De skal snart møde Real Sociedad i Europa League, og det er ikke utænkeligt, at Phil Jones bliver smidt for løverne med det samme, hvis han kan bevise, at han har konditionen til det.

LÆS OGSÅ: Solskjær giver gådefuld udmelding om Haaland-interesse

Og hvis han ikke bliver valgt til denne opgave, så kommer der rigeligt med andre kampe, hvor han kan få muligheden for at bevise, at han hører hjemme i Manchester United.