Det er ikke nogen hemmelighed, at Ole Gunnar Solskjær står overfor at skulle træffe en svær beslutning. Det skyldes, at David De Gea efter i mange år at have været det klare førstevalg som målmand i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Manchester United er i førersædet til at signe ‘den nye Nemanja Vidic’

I løbet af de seneste år har engelske Dean Henderson udviklet sig på markant vis, hvorfor han også er begyndt at give den spanske målmand kamp til stregen. Det har blandt andet medført, at han flere gange i denne sæson har fået spilletid i kampe, hvor De Gea som regel ville have stået mellem stolperne.

I og med, at han i løbet af det seneste stykke tid er begyndt at udvikle sig på positiv vis, står Ole Gunnar Solskjær nu overfor et svært valg.

I denne forbindelse har han givet udtryk for, at han er glad for at have to dygtige målmænd, men han har dog ikke lyst til udnævne én af de to målmænd som et decideret førstevalg.

“Jeg har muligheden for at vælge to fantastiske målmænd. Vi har ni ligakampe tilbage og måske også fem i Europa League, så begge skal nok komme i aktioner,” lød det fra Solskjær til ESPN, som han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Flere klubber er interesserede, men United-profil vil ikke forlade klubben

“Man skal gøre sig fortjent til at blive valgt, og i sidste ender handler det om at vælge den, som kan være med til at sikre os sejren.”