Manchester United og Tottenham tørnede sammen søndag i Premier League. Det endte såmænd med at blive et meget spændende opgør, hvilket kampens resultat på 3-1 også vidner om.

LÆS OGSÅ: Barca-stjernes statistik: Fortjener han mere respekt?

Der var dog lige så meget aktion at hente i kampens efterspil. Det endte nemlig med at trække mange overskrifter, da Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, ikke var tilfreds med, at United fik annulleret et mål.

Det kom efter, at Scott McTominay havde ramt Tottenham-stjernen Heung-Min Son i hovedet med armen i opspillet til Uniteds mål.

Det var en situation, hvor Solskjær mente, Son overspillede, hvilket han også gav udtryk for med sine udtalelser.

“Jeg er totalt chokeret over, at det er et frispark. Hvis det var min søn, der var blevet nede og havde brug for sine holdkammerater til at hjælpe ham, så havde han ikke fået mad, for det var pinligt,” sagde Solskjær til BBC.

Det valgte José Mourinho dog at følge op med harme.

“Jeg vil bare sige, at Sonny er meget heldig, at hans far er en bedre person end Ole, fordi jeg mener, at en far – jeg er en far – skal altid give sine børn mad, uanset hvad de gør.

“Hvis du skal stjæle for at give dine børn mad, så stjæler du. Jeg er meget, meget skuffet,” lød det fra Mourinho.

Tidens Krav, en avis i Norge, har såmænd valgt at række ud efter Solskjærs søn, Noah Solskjær, der spiller i Kristiansund, og han havde det faktisk meget fornøjeligt over at følge duellen.

“Ja, jeg grinte meget i søndags også,” siger han til avisen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

“Jeg får altid mad, det kan jeg forsikre jer alle om.