Sponsoreret indhold

Set med danske superliga øjne er sommeren en lang affære. Hvorfor. Der er ikke nogen kampe. Første runde af Superlagen starter først 21.juli med FC Midtjylland mod Hvidovre IF og dagen efter Lyngby mod sidste års vindere F.C. København. Vil du se hele programmet kan du klikke her.

For de fleste er spændingen ved at følge ens hold nok til at holde adrenalinen oppe men man kan øge spændingen ved at spille på kampene. Så øges pulsen en anelse mere når man ser superliga live stream.

Det kan også være en sjov måde at se en runde Superliga på med vennerne ved at vædde små beløb hver især og se hvem der ender aftenen og weekenden med den største gevinst. Husk at I skal vædde så små beløb at hvis I ikke vinder så ødelægger det ikke aftenen.

Der er andet end fodbold om sommeren

Men nu er sommeren stadig en af sportelskernes yndlingsårstid. Nu er det Tour de France, som kører over skærmen og samtidig med det er der Wimbledon hvor vores Holger Rune deltager. Spændingen ved begivenhederne mærkes i luften og fanger fans over hele verden. Mens Tour de France udfolder sig på tv-skærmene, hepper cykelentusiaster på deres yndlingsryttere, mens de erobrer opslidende bjergetaper og spurter mod sejren.

I mellemtiden, på Wimbledons græsbaner, sidder tennisfans klistret til deres sæder og ser ivrigt på, mens Holger Rune viser sine evner mod nogle af verdens bedste spillere.

Så set med danske øjne er det spændende begivenheder. Kommer Holger langt i Wimbledon og kan Vingegård vinde Tour de France for anden gang i træk?

Er det ikke nok sport for dig ? 

Heldigvis er det ikke den eneste sport , som ruller hen over skærmen denne sommer. Der er VM i kvindefodbold, VM i landevejscykling, VM i atlelik, VM i badminton og Vuelta a España. I år er der gode muligheder for Vingegård at klare sig godt i Vueltaen.

Så uanset hvilken sportsgren du er til, har du gode muligheder for at få en spændende sommer – og er du mest til fodbold så er sommeren heldigvis hurtigt fløjet forbi så vi kan komme tilbage til superligaen – hvor det bliver spændende at se om løverne vinder igen i år eller om der er andre som kommer til fadet.