Denne sæson har ikke just været den bedste sæson i klubbens historie. Onsdag kunne Ronald Koemans tropper dog juble, da de formåede at levere et fænomenalt comeback mod Sevilla i Copa del Rey.

LÆS OGSÅ: Endnu mere Barcagate-ballade: Forsøgte at påvirke undersøgelse

Efter at have tabt 2-0 i den første Copa del Rey-semifinale, der blev afviklet for tre uger siden i Sevilla, formåede FC Barcelona alligevel at sikre sig en plads i finalen efter forlænget spilletid.

Og skal man tro den spanske avis Sport, kan onsdagens succesoplevelse faktisk ende med at blive yderst vigtig for Ronald Koeman og hans muligheder for at forblive på trænerposten i den catalanske klub.

“Der er ingen grund til at reflektere over, hvad der kunne være sket, hvis Piqués hovedstød havde ramt stolpen, eller hvis Ocampos havde scoret på sit straffespark. Virkeligheden er, at dette cup-comeback kan blive et vendepunkt for Barcelona. 3-0-sejren over Sevilla ændrer alt, ligesom Frank Rijkaards Barça-holds sejr over Sevilla, eller ligesom Luis Enriques Barça-holds sejr over Atlético,” skriver den spanske avis, og fortsætter:

“Holdet leverede og så stærkt ud, men Ronald Koeman får det meste af æren. Chancerne for, at han nu bliver et år mere, er stigende. Resultatet var selvfølgelig vigtigt, men det afgørende var indtrykket af, at spillerne tror på ham,” skriver den spanske avis også.

LÆS OGSÅ: Braithwaite bliver drillet: “Det skal han jo sige”

Ifølge avisen kan succesoplevelse give Barcelona blod på tanden, og den energi, der er krævet, for at presse Atletico Madrid i La Liga.