Manchester Uniteds jagt på de bedste unge spillere i verden har ført klubben i retning af River Plate-topscoreren Julian Alvarez.

LÆS OGSÅ: Manchester United-angriber opsat på januarskifte til La Liga

United har angiveligt kontaktet River Plate for at udtrykke interesse for Alvarez, mens den argentinske kanal Ole også rapporterer om interesse fra Bayern München.

Alvarez var et iøjnefaldende syn ved Rivers nylige titelfejring, hvor han iførte sig en Spiderman-maske.

Hvad ligger der bag Spiderman-jubelscenen?

Alvarez er en fan af den banebrydende spindelslynge, hvis Spiderman: No Way Home-film har sat postpandemiske rekorder over hele verden.

Men helt så enkelt var det ikke.

Angriberen fik nemlig tilnavnet “edderkoppen, der stikker” af holdkammeraten Jorge Carrasco fra River Plate. Fejringen blev en spiral derfra.

Den argentinske angriber blev spurgt, hvorfor han havde masken på, og han fortalte Ole, at den var planlagt før Rivers titelgivende sejr over Racing, hvor han scorede i en 4-0 sejr.

Han forklarede: “Flere sagde, at jeg skulle fejre sådan her eller gøre noget med masken.”

LÆS OGSÅ: Jules Koundé risikerer lang karantæne efter Alba-episode

Det er uvist, om United vil være i stand til at trække Alvarez ind i klubbens netværk af talenter inden udgangen af transfervinduet – hvis de kan, så kan en fælles interesse mellem Sancho og Alvarez ende med at hjælpe ham med at finde sig hurtigt til rette.

Foto: Instagram