Der er flere klubber i Premier League, der har udvist interesse for den norsk-gambiske spiller Joshua King. Interessen er stigende et år efter, at den nuværende AFC Bournemouth-spiller ikke havde succes med at skifte til Manchester United.

LÆS OGSÅ: Medie: Fire europæiske storklubber er interesseret i Barcelona-winger

West Ham United er dog på markedet efter en ny angriber, hvilket de særligt har brug for, efter at have solgt Sébastien Haller til Ajax i denne måned. I denne forbindelse har de fået øjnene op for den norske spiller, som er blevet et af deres transfermål i dette vindue.

SportWitness skriver desuden, at der er flere engelske medier, der har forklaret, at Burnley er interesseret i den 29-årige. Det bliver desuden også skrevet af Sporten i Norge, som skriver, at King ’tiltrækker interesse’ i januar, men ikke fra ‘dem han drømmer om’, hvilket er Manchester United.

Det menes, at angriberens ønske er at tilslutte sig truppen under Ole Gunnar Solskjær, men at det ‘sandsynlig ikke kommer til at ske’ i dette transfervindue. Selv hvis der er en chance for det, vil David Moyes forsøge at stoppe det, da han vil have ham til West Ham United.

LÆS OGSÅ: Journalist: Manchester United-spiller er meget tæt på skifte

Da hans nuværende kontrakt med Bournemouth udløber til sommer, har de kun lidt over en uge til at få penge for salget af King, hvorfor det skal gå stærkt, hvis det skal nås.