Den hollandske Barca-træner, Ronald Koeman, har fortalt, at han blev bedt om at gå af spillerne, da FC Barcelona i sommer bankede på hans dør for anden gang. Her blev fristelsen også for stor for den hollandske træner, på trods af at en EM-slutrunde venter til sommer.

LÆS OGSÅ: Regnestykket er lavet: Så meget har Barcelona tjent på Messi

Det lykkedes nemlig for Ronald Koeman at kvalificere det hollandske landshold til EM 2020, efter at de ikke kvalificerede sig til hverken EM 2016 eller til VM 2018. Alligevel besluttede han dog at tage imod jobbet som Barca-træner.

“Barcelona ringede til mig for et år siden i januar. Dengang sagde jeg: ‘Nej, nej, jeg vil gerne blive med landsholdet’,” lød det fra Koeman til Alan Shearer i The Athletic.

Det tog ham dog kun et halvt år at ombestemme sig, hvor han for anden gang blev tilbudt jobbet som Barca-træner.

Efter det (det udsatte EM, red.) gjorde coronavirus det rigtig svært, og tvivlen om EM næste sommer gjorde, at jeg sagde: ‘Jeg vil ikke vente mere. Det er min sidste chance for at blive Barcelona-træner’. Alle spillerne på landsholdet var enige. Jeg talte med spillerne, og de sagde: ‘Du bliver nødt til at gå’,” udtalte han til The Athletic.

LÆS OGSÅ: Avis: Dette kan lokke Mbappe til Liverpool

Han besluttede sig derfor for at lytte til spillernes råd, hvilket førte til, at han i august blev præsenteret som afløser for den fyrede Quique Setién.