Xavi har ikke planer om at integrere Francisco Trincao i truppen i FC Barcelona, hvorfor klubben vil af med ham denne sommer.

Den 22-årige Francisco Trincao har været udlejet til Wolves i denne sæson. Det forventes dog ikke, at de henter ham permanent, og derfor vender han retur til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Avis: Lionel Messi har fået nok af Joan Laporta

Der er dog ikke planer om, at han skal være en del af truppen i den catalanske klub, hvorfor de ønsker at sende ham videre til en ny klub.

Dette har ført til, at han er blevet kædet sammen med flere klubber, men de fleste af dem har ingen interesse i at hente ham permanent.

En af de mest seriøse klubber, skulle være portugisiske Sporting, der er klar til at hente ham denne sommer. De har dog heller ikke lyst til at hente ham permanent til en start.

Derimod er de åbne for at hente ham på en lejekontrakt, hvori der er indskrevet en option, der gør det muligt for Sporting at købe ham fri efterfølgende. Det skriver Mundo Deportivo.

Da der ikke er planer om, at han skal vende retur til Camp Nou, for at blive integreret i truppen i fremtiden, er Barcelona dog mest interesseret i at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Liverpool udser sig 24-årig franskmand som Salah-afløser

Ifølge Mundo Deportivo virker Sporting dog til at være meget seriøse, da der allerede har været dialog mellem Trincao og klubbens træner, Rúben Amorium.