Det endte som bekendt med at blive en kedelig afsked for José Mourinho i Tottenham, da klubben valgte at fyre ham i april, hvilket kom efter, at de blev elimineret i Europa League efter nederlaget til Dinamo Zagreb, mens man samtidig befandt sig på syvendepladsen i Premier League.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Der kan være mange årsager til, at man vælger at skille sig af med en træner, herunder manglende energi og tiltro, eller at projektet bare er brændt ud, men situationen var såmænd en anden i Tottenham.

Spurs-backen Matt Doherty mener i hvert fald ikke, at det var noget som ovenstående, der fik Mourinho fyret, men blot manglende resultater, hvor Doherty blandt andet fortæller, at ansvaret ligger hos spillerne, der er på banen, som ikke var i stand til at få resultaterne.

“Han var der kun i 18 måneder. Hvis det var tre eller fire år, kunne det være en anden snak, men vi fik bare ikke resultaterne for ham.”

“Manageren er altid den, der mister sit job, men det var os spillere, der var på banen og ikke var i stand til at få resultaterne, hvilket var en skam, for han er en af de bedste managere nogensinde,” siger Doherty til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Arsenal vil stjæle transfermål for næsen af Manchester United

José Mourinho nåede dog nærmest ikke at opleve tilværelsen som arbejdsløs, da han kort tid efter blev præsenteret som ny manager i AS Roma, hvor han kommer til at overtage roret fra den kommende sæson.