Pierre-Emile Højbjerg har ikke haft lang tid i Tottenham-trøjen, men han bliver alligevel rost til skyerne af klubbens mange fans, for hans bundsolide præstationer.

Hvis man skruer tiden lidt tilbage, så var det dog ikke alle Tottenham-fans, der var lige begejstrede, da klubben præsenterede midtbanespilleren, som de havde hentet i Southampton.

Pierre-Emile Højbjerg spillede sig dog hurtigt ind på en startplads i José Mourinhos mandskab, og han har fra dag ét leveret bundsolidt. Han har blot spillet ti kampe i Tottenham-trøjen.

Ingen undtagelse mod Burnley

Tottenham mødte mandag aften et stærkt organiseret Burnley-mandskab, men de kunne ikke stå imod Tottenham, der tilkæmpede sig en sejr på udebane.

Der skal ikke lægges skjul på, at Tottenham har haft svært ved at holde buret rent. Det lykkedes dem dog i går, hvilket Højbjerg var en stor grund til.

Han synes også at styre hele holdet i den rigtige retning fra den defensive midtbane, og det bliver han storrost for i kølvandet af opgøret. Det tyder derfor meget på, at Pierre-Emile Højbjerg allerede har vundet fansenes hjerter.