Det er ikke nogen hemmelighed, at Lars Seier flere gange har fortalt, at han mente, at FC København ikke blev ledet af Ståle Solbakken i sin sidste tid som manager, som han havde ønsket, hvorfor man altså valgte, at der skulle en ny træner til.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-medlemmer kræver afstemning om deltagelse i Super League

Ståle Solbakken har dog svaret tilbage, hvilket sker, da han kom med en kommentar til Ekstra Bladet, hvor han i den grad melder sig uenig med FC København-investoren.

“Det er nu snart syv måneder siden, at jeg via telefon blev afskediget, og jeg bliver trist, når jeg læser en mindretalsaktionærs og i fodboldmæssig forstand amatørs vurderinger af, hvad der er foregået i en dansk klub, som imod alle odds har holdt sig i top 50 på UEFA’s rangliste i mere end et årti – vel at mærke uden at ejere eller bestyrelse i de seneste seks-syv år har gjort sig den ulejlighed at udarbejde en strategi for udviklingen i klubben,” står der i avisen.

Han erkender dog også, at han har lavet sine fejl, i sin tid som manager for FC København. Han vil dog altid bære klubbens i sit hjerte, ligesom han håber, at ledelsen kommer til at lægge sit fokus indenfor rammen, der omhandler at skabe de bedst mulige forhold for spillere og trænere.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Ståle Solbakken kunne i kølvandet på fyringen i FC København, takke ja til jobbet som landstræner for Norge.