Ståles plan: Han skulle have overtaget trænersædet

Mathias Busekist — 28. okt 2020 13:12
Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Ståle Solbakken var en markant figur i dansk fodbold. Han formåede at tage FC København til nye højder i de sidste femten år.

Hans eventyr er dog endegyldigt slut.

Ståle Solbakken blev fyret, da klubben mente, at man manglede resultater. Det gik da heller ikke godt i Superligaen, og dette blev kombineret med, at de led et exit fra Europa League.

Nordmanden havde dog alligevel planlagt sin version af klubbens fremtid efter sit farvel. Det gjorde han, mens alt stadig var fryd og gammen i FC København.

Havde lagt en plan

Ståle Solbakken havde nemlig udspekuleret en plan for, hvordan FC København kunne fortsætte på toppen, når han engang stoppede. Han havde dog regnet med, at det blev af egen fri vilje.

Hans plan indebar, at Kasper Hjulmand skulle overtage trænersædet. Det skriver B.T.

De erfarer, at Ståle og Hjulmand har haft flere snakke om mulighederne, da sidstnævnte forlod FC Nordsjælland. Han endte dog med at takke ja til jobbet som landstræner.

Skulle indgå i den sportslige sektor

Ståle Solbakken og Hjulmand havde inden da diskuteret muligheden for, at Hjulmand skulle overtage trænersædet, hvor Solbakken kunne træde et skridt tilbage og indtage en rolle i den sportslige sektor.

Det var dog ikke kun Ståle, der ønskede Hjulmand. Det blev også rapporteret, at Brøndby IF var ude med snøren. De skulle sågar have været endnu mere konkrete og endnu længere med forhandlingerne.

Det blev dog også kun ved snakken. Brøndby IF står med Frederiksen som træner, mens FC København forsøger at finde en permanent afløser til Nørregaard.

Der bliver især peget på Christian Poulsen og David Nielsen.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere