Cristiano Ronaldo er inde i en skidt stime i Manchester United, da han ikke har kunne finde nettet i sine seneste fem kampe.

Den 37-årige portugiser har ikke scoret i de seneste fire kampe i Premier League, hvor De Røde Djævle har mødt Wolverhampton Wanderers, Brentford, West Ham United og Burnley.

LÆS OGSÅ: United vil hente ny angriber: Har 4 navne på listen

Derudover lykkedes det ham heller ikke at sende en bold i nettet i opgøret mod Middlesbrough i FA Cup den 4. februar.

Hans seneste mål for Manchester United blev scoret i opgøret mod Burnley i Premier League i slutningen af december. Det har faktisk medført, at han er inde i sin værste måltørke i mere end 13 år.

Den verdenskendte angriber har ikke gået i længere tid uden at score et mål på klubniveau, siden perioden december 2008 til januar 2009, hvor han ikke scorede i syv kampe. Det var under hans første tid i Manchester United.

Under fredagens pressemøde blev der af træner Ralf Rangnick også langet ud efter Cristiano Ronaldo, da han direkte sagde, at han burde score flere mål.

LÆS OGSÅ: Afsløret: De 8 bedst betalte La Liga-spillere i 2020/21-sæsonen

Cristiano Ronaldo har i denne sæson bidraget med i alt 14 mål og 3 oplæg i de 25 kampe, han har været i aktion. Der er derfor lang vej op til de 36 mål og 4 oplæg, de blev til i 2020/21-sæsonen.