Manchester United mangler fortsat at finde ud af, om man skal forlænge med Edinson Cavani, men de vil dog først afvente den øjeblikkelige situation, da man ønsker at se, om han kommer sig helt fra sin skade.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

De Røde Djævle har dog med i deres overvejelser, at man skal betale en stor kompensation, hvis ikke Edinson Cavani ender med at få endnu en sæson hos Manchester United.

ESPN skriver, at United skal betale €2 millioner – cirka 15 millioner kroner – hvis man ikke forlænger med Cavani, og at dette dermed bliver hans eneste sæson for United.

Der er dog intet, der er afgjort endnu, men meget peger på, at man ender med at forlænge med den 34-årige Cavani. Han har selv givet udtryk for, at han er glad i United, og United skulle ligeså være meget imponerede over hans indsats og dedikation.

LÆS OGSÅ: Solskjær tilføjer yderligere et ungt talent til Europa League-truppen

Ole Gunnar Solskjær er især glad for at have ham i truppen, da unge angribere som Marcus Rashford og Greenwood lærer uhyre mange ting af ham. Det er nemlig ikke overraskende, at Cavani har mere erfaring end de to ovennævnte, hvorfor han også ved, hvordan man skal løbe uden bolden.