I FC Barcelona har man forsøgt sig med mange forskellige kombinationer i forsvaret. De har haft mange skader, herunder Gerard Piqué, der pådrog sig en slem skade mod Atlético Madrid, der holdt ham ude i måneder.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Ronald Araujo har haft været ude på grund af skader, men når han har spillet, så har han for det meste været dominerende. Det gælder især i luftspillet, hvor han vinder stort set alt, der kommer mod Barca-manden.

LaLigaEN på Twitter fortæller nu, at han er spilleren i La Liga, der har den bedste statistik, når det gælder at vinde luftdueller. Han står nemlig noteret for at have vundet 82,6 procent af sine luftdueller i La Liga i denne sæson.

Prøv også: Det dårlige selskab tilbud

Det er meget interessant, da han ikke engang er blandt Barcelonas ti mand, der har spillet flest minutter. Det skyldes dog naturligvis, at han har været holdt ud efter at være blevet skadet.

Han står dermed noteret for at have spillet 22 kampe for Barcelona, og man kan umiddelbart konkludere, at man er glade for at have ham i forsvaret, når bolden kommer svævende.

LÆS OGSÅ: Dette skal Koeman og Laporta have talt om