Frenkie de Jong spillede en fornem kamp, da FC Barcelona søndag aften tørnede sammen med Real Betis. Det viser statistikkerne også et klart billede af.

LÆS OGSÅ: Jamie Carragher: Manchester United har ingen chance i titelkampen

Generelt har De Jong udviklet sig rigtig meget fra kamp til kamp i denne sæson. Hans indflydelse og betydning for holdet har også været stigende kamp for kamp, og det viste han igen, da han blev skiftet ind fra bænken i opgøret mod Real Betis på Estadio Benito Villamarin.

Han blev skiftet ind som central forsvarer efter forholdsvis kort tid, selvom det faktisk var pointen, at han skulle have siddet kampen over, for at restituere. Da Ronald Araujo blev skadet, var Ronald Koeman dog nødt til at ændre på de planer, han havde lagt forud for kampen.

Han blev skiftet ind, da der var spillet cirka 11 minutter af opgøret mellem FC Barcelona og Real Betis. Fra han blev skiftet ind til kampen blev fløjtet af, forsøgte han at lave 82 forskellige afleveringer, og han ramte plet med dem alle, som gav ham en afleveringsprocent på 100 %. Det skriver den spanske avis Marca.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-spiller afviste tilbud fra Liverpool kort før deadline

Ser man på statistikken, er det ikke svært at se, hvorfor Ronald Koeman besluttede at sende Frenkie de Jong på banen i stedet for Samuel Umtiti, der også var at finde på bænken. En afleveringsprocent på 100 % på 82 afleveringer er bestemt ikke en statistik, man skal skamme sig ved.