Wolverhampton Wanderers vandt over Chelsea med 2-1 i en Premier League-kamp på juleaftensdag. Kampen, der blev spillet på Wolves’ hjemmebane, bød på spænding og overraskende øjeblikke.

I første halvleg var Chelsea det bedste hold. De havde flere chancer for at score, men de formåede ikke at få bolden i mål. Raheem Sterling fra Chelsea havde en stor chance, men den blev ikke udnyttet. Wolves kæmpede imod og holdt stand mod Chelseas angreb.

Efter pausen ændrede kampen karakter. Wolves kom stærkt tilbage og scorede først ved Mario Lemina. Dette mål satte pres på Chelsea. Senere øgede Matt Doherty til 2-0 for Wolves efter en fejl i Chelseas forsvar. Chelsea reducerede til 2-1 med et mål af Christopher Nkunku, hans første i Premier League.

Til trods for Chelseas forsøg på at udligne i kampens sidste minutter, lykkedes det ikke. Kampen endte 2-1 til Wolves. Dette resultat betyder, at Chelsea og Wolves nu har hver 22 point i Premier League. De ligger tæt i tabellen på henholdsvis 10. og 11. pladsen.

Du kan se Sterlings gigantiske afbrænder nedenfor.