Stig Tøfting deler nu ærlige ord om den tragedie, der ramte ham, da han blot var 13 år gammel.

Den evigt populære Stig Tøfting slår til dagligt sine folder som ekspert hos Viaplay.

Det kommer i kølvandet på en lang fodboldkarriere, hvor midtbanemotoren har bidt sig fast på alles læber. Han var nemlig altid garant for en intens spillestil og dedikation til holdet, hvorfor han hurtigt blev en publikumsfavorit.

Udover at lægge vejen forbi klubber som AGF og Brøndby IF var han en årrække også en fast bestanddel af landsholdet, hvor han repræsenterede Danmark 41 gange og deltog i både EM og VM. Stig Tøfting var kendt for sin hårdtarbejdende mentalitet og kompromisløse stil, der gjorde ham til en af de mest frygtede midtbanespillere i sin æra.

Men langt før den hed EM og VM, var det nogen andre ting som Stig Tøfting bar rundt med i bagagen.

Det løfter den 53-årige fodboldekspert sløret for i Viaplay-programmet ”The Journey”.

Det sker i forbindelse med, at Anders Lund Madsen spørger ind til den trageide, der fandt sted, da Stig blot Tøfting blot var 13 år.

“Jeg er oppe og spille noget fodbold i Randers med AGF til Randers Freja Cup. Og da jeg kommer hjem, finder jeg mine forældre døde hjemme i lejligheden. Min far har skudt min mor, og så skudt sig selv. Det har været en del af mit liv, og det vil de altid være. Men jeg kan kun sige, at det ikke var det værste. Det værste var at miste Jon”, siger han hudløst ærligt i ”The Journey”.

Jon var Stig Tøfting og ekskonen Betiinas tredje fælles barn, men han blev kun lige knapt en måned gammel. Han døde af meningitis, og netop det tab har for alvor sat sine spor hos Stig Tøfting:

“Det var nok værre end at miste mine forældre, og det var ikke rart. Men det at miste en søn på en måned.. Den gjorde sgu ondt”, lød det videre i programmet.

Stig Tøfting afslører dog, at han og Betiina tre år efter fik sønnen Marcus, og at det var rigtig godt for dem.

Betiina og Stig Tøfting blev skilt tilbage i 2010 og i dag danner Stig Tøfting par med Heidi Østerlund, som han den dag i dag også er forlovet med.