Han har blot et år tilbage af sin kontrakt, hvorefter Real Madrid med sikkerhed ved, at han vil kunne forlade klubben kvit og frit, hvorfor de fortsat forsøger at komme frem til en konklusion sammen med Raphael Varane.

LÆS OGSÅ: Medie: Solskjær har udset sig Premier League-stjerne som Pogba-erstatning

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at de ikke ønsker at blive sat i samme situation, som de stod med i forhold til Sergio Ramos i år.

Real Madrid skulle derfor være kommet til et punkt, hvor man har valgt at stille Raphael Varane et ultimatum: Han skal forlænge, og ellers bliver han solgt.

Han bliver som bekendt kædet sammen med Manchester United, som tidligere skulle have været tæt på at hente ham til Old Trafford, hvilket man siger, de fortsat skulle stå klar til at gøre.

Der erfarer Deportes Cuatro.

Los Blancos ønsker derfor at vide, om han ønsker at acceptere det nuværende kontraktudspil, og hvis ikke, bliver han solgt til sommer, hvor de håber, han vil kunne indbringe omkring €50 millioner, svarende til 370 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Serie A-midt som alternativ til Wijnaldum

Den 28-årige midterforsvarer står noteret for at have spillet 360 kampe for Real Madrid, som han skiftede til i 2011 fra Lens.