Morten Frendrup har for alvor sat sit aftryk på italiensk fodbold denne uge. Den danske midtbanespiller, der til daglig tørner ud for Genoa, har med sin seneste præstation sikret sig en plads på ugens hold i Serie A, som udvælges af det anerkendte statistiksite WhoScored.

Frendrup bidrog med både mål og en assist i Genoas sejr over Cagliari, hvilket var afgørende for at klubben kunne sikre sig endnu en sæson i den italienske topfodbold.

Frendrups imponerende uge blev yderligere understreget af hans rating, som var den næsthøjeste blandt alle spillere på ugens hold.

Han blev kun overgået af Riccardo Sottil fra Fiorentina, som havde en fod med i tre mål i sit holds kamp.

Blandt de prominente navne på holdet sammen med Frendrup finder vi spillere som Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia, hvilket illustrerer det fornemme selskab, den tidligere Brøndby-spiller nu befinder sig i.

Udover at shine på banen, bidrager Frendrup også til Genoas overordnede strategi og succes. Det er en spiller, hvis udvikling bliver fulgt nøje både i Italien og hjemme i Danmark, hvor mange fodboldfans glæder sig over hans fremskridt på et af Europas største fodboldscener.