Vi har tidligere kunnet melde ud, at rygtet om, at Manchester United skulle have indledt forhandlinger med Paul Pogba ikke var sandt. Her kom Pogba selv ud og knyttede nogle ord til situationen, hvor også han bekræftede, at han ikke har modtaget noget bud fra klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Det var dog heller ikke noget, han ville bruge sin energi på at tænke over, da han først og fremmest vil have fuld fokus på EM-kampene.

Men måske Paul Pogba allerede har overvejet sine muligheder og er kommet frem til, hvad han vil. Dette mener i hvert fald den respekterede journalist Mohamed Bouhafsi, der erfarer, at Paul Pogba ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Manchester United.

Han fortæller efterfølgende, at det naturligvis betyder, at Manchester United er villige til at lade ham forlade klubben, hvis man altså modtager det rette bud. Her siges det, at United skulle kræve omkring 600 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Han melder slutteligt, at Mino Raiola, Pogbas agent, allerede har været i dialog med præsidenten i Paris Saint-Germain, hvor man blandt andet fik snakket om et skifte til storklubben.