Det er den sidste dag af transfervinduet, og det er ikke unormalt, at der kommer overraskelser. Dette falder nok under denne kategori, men det siges i hvert fald, at Manchester United er blevet tilbudt at købe Edin Dzeko af Roma.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

Det erfarer Corriere dello Sport.

De skriver, at Roma har haft svært ved at afskibe Edin Dzeko i dette vindue. Han har været ude i kulden, da han og klubbens manager, Paulo Fonseca, har været oppe at topppes.

Den 34-årige Dzeko er en af de mest kyniske afsluttere i Europa, og han har en stor karriere. Han viste blandt andet sit værd i Manchester City i Premier League, hvor han vandt ligaen to gange.

Det vides ikke, om det er på grund af Dzekos alder, at klubberne holder sig fra at hente ham, og det kan være samme årsag for Uniteds vedkommende. Corriere dello Sport skriver i hvert fald, at handlen er meget usandsynligt.

Manchester United har dog også allerede en erfaren angriber i form af Edinson Cavani, og det ville derfor ikke være overraskende, hvis de nu fokuserer på at hente yngre spillere, som kan være en del af klubbens fremtid.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Dzeko ville være en god lappeløsning for United, men, som tidligere nævnt, så har man allerede Edinson Cavani, hvorfor man ikke skal gøre sig forventninger om, at han ender med at spile for Manchester United.