Den 34-årige Sergio Ramos’ nuværende kontrakt med Real Madrid står til at udløbe til sommer. Flere europæiske storklubber har meldt sig ind i kampen om at skrive kontrakt med den spanske forsvarsspiller.

LÆS OGSÅ: Messi rundede ny milepæl: Sikrede samtidig Barcelona andenpladsen

Blandt andet har flere medier skrevet, at Paris Saint-Germain og Mauricio Pochettino er villige til at tilbyde Ramos en kontrakt, der også er økonomisk interessant for den rutinerede forsvarsspiller.

Der er dog andre klubber, der har afvist, at Ramos kan være på vej ind i truppen hos dem. Derfor kan vi blandt andet vide os sikre på, at vi ikke kommer til at se den spanske forsvarer tørne ud for Bayern München, da de har afvist, at der er noget om snakken.

“Som spiller ville jeg have elsket at spille med (Sergio, red.) Ramos, men der er ikke noget om snakken,” lyder det fra Oliver Kahn, der er kommende formand i Bayern München, ifølge den spanske sportsavis Sport.

De forsvarende tyske mestre står ellers til at miste David Alaba til sommer. Han er i øjeblikket kædet sammen med et skifte til Real Madrid, selvom intet officielt er meldt ud endnu. Derfor er der mange, der har spekuleret i, om Ramos tager den anden vej. Det kommer dog ikke til at ske.

LÆS OGSÅ: Neymar vil tage klubben til nye højder: Jeg skal ingen steder

“Vi mister David Alaba. Vi lavede et tilbud for længe siden, og han accepterede det ikke. Jeg forstår godt, at en spiller som ham, der har spillet for Bayern München i lang tid, er på udkig efter en ny udfordring. Vi er nødt til at tænke over, hvem der kan være den rette til at erstatte ham,” lød det også fra Oliver Kahn.