Der er rigtig mange store fodboldklubber, der har problemer med økonomien som følge af coronapandemien. En af de klubber, der er særligt hårdt ramt, er Juventus. Klubben annoncerede et tab på hele 845 mio. kr. i første halvdel af 2020/21-sæsonen. Og nu lyder det, at de skal finde 743 mio. kr. inden 20. juni i år.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United vil stjæle Liverpool-emne

Det skriver de italienske medier Il Corriere dello Sport og Football Italia, der også skriver, at flere spillere er ‘på markedet’.

En af disse spillere er Mattia De Sgiclio, som kan ende med at få en permanent aftale i Lyon, mens Douglas Costa forventes at vende tilbage til Torino efter lejeopholdet i Bayern München. Den brasilianske klub Gremio skulle dog have vist interesse i ham, men de kan næppe matche Juventus’ økonomiske krav.

Den argentinske stjerne Paulo Dybala er også en af de spillere, der rygtes væk fra klubben. Flere medier beskriver ham som et af de varmeste salgsemner til sommer, eftersom hans kontrakt udløber i 2022.

Derudover skriver de to medier også, at spillere som Merih Demiral, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi og amerikaneren Weston McKennie er til salg.

McKennie er ellers for kort tid siden blevet hentet permanent til klubben fra Schalke 04. Han har dog bragt sin egen fremtid i klubben i fare, efter at have holdt fest i sit hjem og dermed brudt coronarestriktionerne.

LÆS OGSÅ: Medie: Denne byttehandel kan sende Mbappé til Real Madrid

Alex Sandro rygtes til Chelsea, mens Matthijs de Light og svenske Dejan Kulusevski er på radaren i flere europæiske klubber, hvilket blandt andet omfatter Manchester United. I begge tilfælde skal der dog store summer på bordet, hvis de skal væk.