Kylian Mbappé er fortsat på vej mod en sommer uden kontrakt. Nu lyder det, at Liverpool ikke har planer om at udnytte det.

Franske Kylian Mbappé bliver betragtet som en af verdens bedste angribere. Derfor er han også en eftertragtet herre – især som følge af det faktum, at han står uden kontrakt til sommer.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente Pierre-Emile Højbjerg

Som følge af, at han til sommer kan hentes på en fri transfer, er han havnet på radaren i flere klubber. Særligt Liverpool og Real Madrid har dog været nævnt som mulige destinationer.

Nu skriver spanske SPORT dog, at Liverpool har meldt sig ud af kampen om Kylian Mbappé.

Det er naturligvis gode nyheder for Real Madrid, der skulle være ivrige efter at hente franskmanden. Og nu da Liverpool har meldt sig ud af kampen, er deres muligheder for dette blevet bedre.

Til trods for, at det længe har lignet, at han rejser til Madrid til sommer, har Mbappé flere gange slået fast, at han endnu ikke har truffet en beslutning.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola vil hente Barcelona-midtbanespiller til sommer

Det vil sige, at det ikke er udelukket, at den unge angriber besluttet sig for at blive i PSG. Det håber den franske klub på, at han gør, og de er klar til at gøre ham yderst velbetalt, hvis han bliver.