Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har overrasket positivt i denne sæson, hvor man i Premier League ligger på andenpladsen, og hvor man ligeså slog Manchester City og Pep Guardiola for nylig på Eithad.

LÆS OGSÅ: Tuchel roser United- og Chelsea-profil: De har intet kropsfedt

Der er dog mange eksperter, der mener, at Manchester United har haft den sæson, de har, da de har Bruno Fernandes på holdet. Og det var vel også kun et spørgsmål om tid, før man ville høre rygter om hans exit.

Og det hører man altså om nu, da Real Madrid angiveligt skulle være meget interesseret i at hente Bruno.

Fichajes erfarer, at Los Blancos er klar til at spille med de økonomiske muskler, hvilket kommer til at presse Manchester United, da man dermed kommer til at se, hvor langt de vil gå for at beholde Bruno.

Real Madrid skulle være klar til at smide hele 670 millioner kroner, hvilket er uhyre mange penge i denne tid, hvor alle klubber er hårdt ramt på grund af coronapandemien.

Det virker dog usandsynligt, at Manchester United lader ham slippe for den pris, men der samtidig forskellige meninger om, hvad han er værd.

Ifølge Transfermarkt har han er markedsværdi på €90 millioner, men CIES Football Observatory mener, at hans værdi står til at være mellem €120-150 millioner.

Det er samtidig værd at notere, at Manchester United allerede er i gang med at forsøge at forlænge med Bruno Fernandes, da de naturligvis også har lagt mærke til, hvad han har gjort siden sin ankomst, hvorfor han også vil få en højere løn.

Han er også på kontrakt med United frem til 2026.