Reece James har gjort sig positivt bemærket i denne sæson, hvilket har medført stor interesse fra den spanske topklub Real Madrid.

Real Madrid har et ønske om at styrke deres defensiv til sommer. Her skulle de især have interesse i at hente en ny højreback. Dette har fået dem til at kigge i retning af Reece James.

Ifølge mediet Todofichajes har den spanske storklub udset sig Reece James som deres primære transfermål til denne position. Derfor skulle de være meget ivrige efter at hente ham denne sommer.

For Real Madrid handler det om, at de har et ønske om at give konkurrence til den 30-årige Dani Carvajal, der på nuværende tidspunkt er den primære mand på højrebacken.

James er ikke den eneste, der har været på radaren i Real Madrid, der bl.a. også har set nærmere på Sportings Pedro Porro. Det skulle dog være James, der er deres klare førstevalg.

Den 22-årige Reece James har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2025. Han underskrev senest en ny kontakt i januar 2020.

I og med, at han har kontrakt i en del år endnu, har Chelsea næppe i sinde at slippe ham for en lav pris. Faktisk er der tvivl om, hvorvidt de overhovedet er interesserede i et salg.

Den engelske klub står nemlig i forvejen til at få tyndet ud i forsvaret, da både Antonio Rüdiger og Andreas Christensen smutter. Hertil har der været rygter om, at Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso også er på vej væk.