Der bør ingen tvivl herske om, at den 20-årige norske angriber Erling Haaland er en af verdens mest eftertragtede fodboldspillere i øjeblikket. Det er han blevet på forholdsvis kort tid, da det er sket efter, at hans karriere for alvor tog fart, da han skiftede til Dortmund for omtrent et år siden.

LÆS OGSÅ: Zlatan tilstår: “Jeg har et problem”

Hans agent har desuden udtalt, at dette skifte måske var en smule for forsigtigt. Han mener nemlig, at det ikke ville have været et problem for den norske målbomber at være skiftet til en af Europas største klubber.

En af de klubber, der i lang tid har været nævnt som en klub, der holder nøje øje med ham, er Bayern München. Det hænger også rigtig godt sammen med, at de har en historie med at købe de bedste spillere i Bundesligaen. Det gjorde de blandt andet også i 2014, hvor de hentede Robert Lewandowski.

Til trods for, at det er noget, de har historie for at gøre, kommer det ikke til at gentage sig til sommer. Det har klubbens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge gjort meget klart.

“Jeg ved ikke, hvor rygterne stammer fra. Jeg kan bare sige med sikkerhed: Vi har verdens bedste spiller på den position allerede. Robert Lewandowski har kontrakt til og med 2023,” lød det fra Rummenigge, da han udtalte sig til tyske Bild.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afgør: Er Ronaldo eller Messi bedst?

I denne sæson er det blevet til 25 mål i 25 Bundesliga-kampe for Erling Haaland. Det må siges at være imponerende, men Lewandowski overgår ham faktisk, da han har scoret hele 35 mål i 25 kampe.