Manchester City og Manchester United er naturligvis ærkerivaler. Det er derfor meget passende, at de ligger henholdsvis på førstepladsen og andenpladsen i Premier League.

LÆS OGSÅ: Solskjær er ikke afvisende: Stortalent kan komme i spil mod Everton

Manchester United har brugt det afsluttede transfervindue på at afskibe en håndfuld spillere, som enten er blevet sendt afsted på en lejeaftale, eller som er skiftet væk fra United på en permanent aftale.

Det skulle man blandt andet have gjort for at gøre klar til sommervinduet, hvor man har meldt, at man ønsker at hente enten Jadon Sancho, Jack Grealish eller Erling Haaland.

Premier League-førerne vil dog ikke lade United få sidstnævnte, hvorfor de skulle stå klar med et bud på £100 millioner, hvorfor han bliver deres transfermål til sommer.

De ønsker dermed at stjæle ham fra Manchester United, da man skal have erstattet Sergio Aguero, som er blevet rygtet til Barcelona, men som også er ved at være oppe i alderen.

LÆS OGSÅ: Rashford og Greenwood fik talent til at forlænge med Manchester United

The Mirror skriver, at Manchester City skulle være klar til at udstyre ham med en kontrakt, der ser ham blive betalt svimlende £400.000 pund om ugen.