Ikke nok med, at han er en sand klublegende i Watford, er angriberen Troy Deeney også stor Birmingham-fan. På lige fod med mange andre af klubbens tilhængere, var han meget overrasket, da den valgte at ‘pensionere’ trøjenummer 22. Det gjorde de nemlig i forbindelse med Jude Bellinghams skifte til Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: Italiensk storklub har budt på udlejet Manchester United

På dette tidspunkt var han netop fyldt 17 år. Forud for dit skifte til den tyske klub, havde han spillet 44 kampe for Birmingham. Her blev der betalt godt 20 mio. pund for ham, hvilket svarer til 173 mio. kr.

Deeney har nu givet udtryk for, at han godt forstår gestussen. Bellinghams stjernestatus nemlig kun fortsat med at vokse siden skiftet. I debutsæsonen for den tyske klub er det indtil videre blevet til 22 Bundesliga-kampe. Ikke nok med det, har han nu også fået sin debut for Englands A-landshold.

Inden han skiftede til Borussia Dortmund var Manchester United dog også meget interesserede i ham. Men Bellingham besluttede sig for, at han ville skifte til Dortmund, hvilket Deeney mener var det helt rette valg.

“I sidste ende valgte Jude at tage til Dortmund, da unge spillere har meget større chance for at starte store kampe i Bundesligaen end i Premier League,” siger han ifølge Sun on Sunday.

“Den samme rute tog en anden engelsk dreng, Jadon Sancho, der var i Watfords ungdomsafdeling, da han gik i skole. De har begge bevist, at de traf det rigtige valg,” siger han også.

LÆS OGSÅ: Roy Keane vil have tidligere United-holdkammerat med til Celtic

Manchester United har vist interesse for flere spillere i Borussia Dortmund, men Bellingham er dog tilsyneladende ikke én af dem. Derimod er det særligt Jadon Sancho og Erling Haaland, der har deres fokus i øjeblikket