Luis Suárez skiftede i 2014 Liverpool ud med FC Barcelona, hvor han spillede seks år frem. Han scorede mål på samlebånd, men alligevel valgte Barcelona i sommers at skille sig af med Suárez, hvilket så ham skifte til Atlético Madrid.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Den 34-årige angriber fortæller nu, at han er meget irriteret over, at Barcelona behandlede ham dårligt. Han kritiserer nemlig den afsked, han fik, og det gør han nu igen i et interview med France Football.

“Det, der virkelig gik mig på, var, da de sagde, at jeg var for gammel, og at jeg ikke længere kunne spille på et højt niveau og være på et fantastisk hold. Det var det, jeg ikke kunne lide,” siger Luis Suárez til France Football og fortsætter:

“Hvis jeg ikke havde gjort noget i Barca i tre-fire sæsoner, ville jeg have forstået det, men i hver sæson scorede jeg flere end 20 mål for Barcelona. Jeg havde hele tiden gode statistikker lige bag Messi.”

Han fortæller, at man nu ser, at mange af de spillere, som skifter til Barcelona, ikke har niveauet til at være der, hvorfor han ikke forstår, at han blev sendt videre.

“I dag kan vi se, at det ikke er let at spille i Barca. En masse spillere, som skiftede dertil, havde ikke niveauet, der blev forventet af dem. Jeg spillede der i seks år og holdt et godt niveau og levede op til, hvad der var forventet af mig.”

Han fortæller, at han dog accepterede at blive sendt videre, da klubben var ved at blive forandret.

” I Barcelona har omstændighederne ændret sig. Klubben har brug for forandring, og jeg accepterede det. Det eneste, der går mig på, er måden, det skete på. Jeg synes, jeg fortjente noget respekt,” siger Luis Suárez.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Suárez står noteret for at have scoret 16 mål i 20 La Liga-kampe for Atlético Madrid i denne sæson.