Ifølge sportsavisen Sport har superagenten Jorge Mendes tilbudt FC Barcelona at hente den nuværende Wolves-angriber Rafa Mir. Han tilbragte den sidste sæson udlånt til Huesca, men er nu blevet tilbudt til Camp Nou-klubben.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil tilbyde forsvarsstjerne ny kontrakt

Sport mener at vide, at Jorge Mendes arbejder på en transfer, der kan sende Rafa Mir retur til La Liga, efter hans ophold hos Wolves i Premier League.

24-årige Mir tilbragte størstedelen af sin ungdomskarriere på La Masia, inden han skiftede til Valencias akademi, hvorefter han blev solgt til Wolves for 1,8 mio. pund i 2018.

På trods af, at han blev spået til at få stor succes i den engelske klub, er det dog ikke endt således for den spanske angriber. Faktisk er det ikke blevet til spilletid i mere end fire kampe for Wolves.

Efter et succesfuldt lejeophold i Huesca i sidste sæson, hvor den 24-årige angriber scorede 25 mål i 52 kampe på tværs af alle turneringer, blev han udtaget til at repræsentere det spanske landshold til OL i Tokyo.

Senest var han i aktion i opgøret mod Elfenbenskysten, hvor han viste sig at være en vigtig spiller. Den unge Wolves-angriber var nemlig i stand til at score et hattrick, hvilket hjalp det spanske landshold med at kvalificere sig til semifinalen.

Selvom han er i god form for tiden, udløber hans kontrakt med Wolves næste år. Da det ikke ser ud til, at han forlænger med den engelske klub, forsøger Jorge Mendes at finde ham en ny klub allerede denne sommer.

Sport skriver, at Barcelona afviste chancen for at hente Mir, da Mendes tilbød det for flere måneder siden. Den spanske klub kan dog ændre sit syn på dette, da de angiveligt håber på at sælge Martin Braithwaite og Rey Mana i de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Liverpool kæmper om La Liga-profil

Dertil lyder det også, at spilleren selv er åben for et skifte til La Liga, hvilket naturligvis gør Mendes’ arbejde en kende lettere.