Barca er efter sigende blevet kontaktet af superagenten Mino Raiola, der har tilbudt dem at skrive kontrakt med den 26-årige forsvarer Alessio Romagnoli i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Kilder tæt på Agüero: Han har besluttet sig for sin næste klub

Det er det italienske medie Calciomercato, der beretter om historien. De skriver, at Mino Raiola har taget kontakt til Barca vedrørende en potentiel handel med Alessio Romagnoli i sommerens transfervindue.

I skrivende stund tørner den 26-årige forsvarsspiller ud for AC Milan, hvor han også er kaptajn. Han står dog overfor en usikker fremtid på San Siro.

Romagnoli har udviklet sig meget, siden han skiftede til AC Milan i 2015. I løbet af det sidste halve årti har den 26-årige italienske forsvarer formået at etablere sig som en af de bedste forsvarer i hele Serie A.

I sin tid i den italienske hovedstadsklub, er det desuden blevet til hele 219 optrædener for Alessio Romagnoli.

Alligevel er han dog ikke sikret at være en del af truppen i AC Milan i fremtiden, da hans nuværende aftale med klubben løber ud om et lille års tid. Ifølge Calciomercato er han endnu ikke blevet tilbudt en ny kontrakt af klubben.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-medlemmer kræver afstemning om deltagelse i Super League

Det har selvfølgelig ført til spekulation om hans fremtid i klubben, og nu viser Barca sig som en potentiel destination for ham. Dog melder historien intet om, hvorvidt den catalanske klub har udvist interesse.