FC Nordsjælland-spilleren kan være på vej væk fra Superligaen. Han er nemlig havnet på radaren i flere europæiske storklubber.

Den blot 18-årige Andreas Schjelderup, der i januar 2021 blev rykket op på FC Nordsjællands førstehold, kan potentielt set snart være fortid i den danske Superliga-klub.

LÆS OGSÅ: Kylian Mbappé raser: Vil have stjerne væk fra PSG

Han er nemlig dukket op på radaren i flere europæiske storklubber, der tilmed har sammenlignet ham med megastjernen Erling Haaland.

Ifølge det italienske medie Calciomercatoweb er der stor interesse for ham i Italien, hvor han er dukket op på radaren i både Juventus og Inter.

Hertil har han dog også formået at tiltrække sig interesse i både Tyskland og Spanien, hvor henholdsvis Borussia Dortmund og Sevilla skulle have udtrykt interesse i ham.

Ikke nok med det, så er der også forlydender om, at flere engelske klubber holder øje med ham, hvilket omfatter storklubberne Liverpool og Arsenal.

LÆS OGSÅ: Kan sætte stopper for comeback: Barcelona skylder Messi enormt beløb

Den 18-årige nordmand har kontrakt med FC Nordsjælland frem til juni 2024. Fortsætter han med at tiltrække sig interesse for storklubberne, forventes det dog, at han snart er fortid i den danske klub.