Den danske keeper spøger i kulissen.

Lukas Jensen får måske ikke de store alarmklokker til at ringe hos alle – men ikke desto mindre har han bidt sig fast på alles læber i Burnley, hvor han har slået sine folder de sidste fire års tid.

Men inden længe lakker Burnley-eventyret mod enden, og så er den 24-årige målmand uden kontrakt.

Det passer dog den danske keeper ganske fint, at hans Burnley-eventyr inden længe synger på sidste vers.

Det løfter han sløret for i et hudløst ærligt interview med Tipsbladet.

“Jeg gik selv til Burnley omkring det. Jeg ville helst ikke forlænge, hvis jeg kommer til at sidde som anden- eller tredjemålmand. Jeg vil gerne spille kampe, og i og med jeg har gjort det så godt i den her sæson, har der været meget interesse, og så vil det være bedre for min udvikling at tage et andet sted hen”, fortæller han i kølvandet på et lejeophold hos Accrington i League One.

Accrington endte med at trække det korteste strå i ligaen, men skylden kan bestemt ikke tilskrives Lukas Jensen, der har været blandt de bedste målmænd i ligaen.

Og derfor er det heller ikke overraskende, at der er interesse for den 24-årige målmand, der dog ikke lægger skjul på, at han i skrivende stund ikke har taget en beslutning om, hvor han gerne vil hen.

Interesse er der dog både fra Superligaen, Championship og League One, men det vigtigste for ham er dog at finde et sted, hvor han har udsigt til førsteholdsfodbold.

Og det ser eftersigende ud til, at han ikke har det i Burnley, hvorfor hans Burnley-eventyr inden længe synger på sidste vers.

Han lægger dog ikke fingre imellem, når han deler hudløst ærlige ord om sin drøm Premier League-minutter – men i første omgang bliver det formenligt ikke i Premier League, at han skal slå sine folder.