Den tidligere sportsdirektør i Anderlecht, Michael Verschueren, fortæller nu, at Manchester Uniteds vice-chairman, Ed Woodward, havde tårer i øjnene, efter at have læst flere hadefulde beskeder fra klubbens supportere.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United-stjerne er højt på ønskelisten hos FC Barcelona

Woodward tog over efter David Gill tilbage i 2013, og han er ofte blevet kritiseret i sin tid i klubben. I slutningen af 2019 gik det ikke godt for Woodwards samt Uniteds ejere, Glazer-familien, hvorfor man igen oplevede, at mange fans langede ud efter dem.

Verschueren fortæller nu til Het Laatste Niewus, at det blev så slemt, da han var sammen med Woodward, at han fik tårer i øjnene, efter at have læst de hadefulde kommentarer, der var skrevet om ham på de sociale medier.

“Manchester United var inde i en dårlig periode for to år siden. Han viste mig flere beskeder fra deres supportere: “Se Michael, hvor onde fans kan være”, sagde han, mens tårerne var i hans øjne. Manchester United ligger nu på andenpladsen i Premier League, og derfor har jeg selvfølgelig skrevet tillykke til ham.”

LÆS OGSÅ: Angel Di Maria om Messi: “Der er en stor chance”

Han vil derfor også komme med en besked til alle fodboldfans rundt omkring i verden. Det er ikke altid nemt for klubberne, hvorfor man skal holde de hadefulde kommentarer for sig selv.