Manchester United, hvor Wayne Rooney for nylig fik indlemmet sin søn i talentakademiet, skulle nu have haft indflydelse på, at Manchester United har formået at hente tre stortalenter fra klubben, hvor De Røde Djævles mest scorende spiller er manager.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Det skriver The Athletic.

Han er nemlig manager i Derby og de har et af de mest velrenommerede talentakademier i England. De udvikler de helt store talenter, som ofte bliver sendt videre i manegen og lander hos de større klubber.

Championship-klubben oplever i denne tid, at man er under et stort finansielt pres, hvilket man også ser hos mange andre klubber rundt om i verden. De skulle derfor have været opsatte på at få penge i kassen, hvilket Manchester United så som en gylden mulighed.

The Athletic erfarer i hvert fald, at Derby har solgt tre af deres store teenagetalenter, som alle er under femten år, for omkring £750.000.

LÆS OGSÅ: Paul Scholes fremhæver United-spiller: Det holder dem fra at vinde titlen

Det skulle have været Manchester Uniteds egne talentspejdere, som har stået for alt forarbejdet og opsporet trioen, som man nu har hentet, men Wayne Rooney skulle angiveligt være blevet konsulteret og forhørt om sin mening om de tre og deres evner, hvilket også havde betydning for indkøbet af de tre talenter.