Manchester Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, har udtrykt sin utilfredshed med holdets præstation i lørdagens 1-1 kamp mod Brentford i Vestlondon.

Kampen, som fandt sted på Brentford Community Stadium, så længe ud til at være på vej mod en sejr til Manchester United, takket være Mason Mounts første mål for klubben i det 96. minut.

Brentford var dog ikke klar til at give op og udlignede til 1-1 i det niende minut af tillægstiden gennem midterforsvareren Kristoffer Ajer.

Ten Hag var tydelig i sin kritik efter kampen og påpegede, at hans hold manglede “aggressivitet” i deres første kamp efter den internationale pause i marts. “Vi skal ikke nedtone Brentfords præstationer, for jeg har set dem spille mod Man City, og City var også heldige at vinde den kamp,” sagde han til journalisterne.

Han understregede, at selvom spillerne var skuffede over deres egen indsats, er det vigtigt at være konsekvent i tilgangen til spillet og vise mere aggressivitet.

Det skriver Sports Mole.

Ten Hag fremhævede også den positive indsats fra målmand Andre Onana, som han beskrev som “fremragende” i kampen.

Han påpegede, at holdets resultater har været ret konsekvente siden januar, med færre indkasserede mål og skabte chancer.