Marc-André ter Stegen har lagt pres på FC Barcelona. Det gjorde han, da han på sin Twitter-profil gav understregede, at det er vigtigt, at de bliver ved med at arbejde hårdt.

LÆS OGSÅ: Juventus, Inter og Roma viser interesse i Manchester United-midt

Det har sandsynligvis være en meddelelse, han har sendt ud på sin Twitter-profil, for både at give udtryk for, at Barca-mandskabet ikke har nogen undskyldninger for deres seneste resultater, men også for at fortælle fans, at han og truppen ved, at det har været skuffende i de seneste opgør.

“Ingen undskyldning. Vi presser på,” skrev Ter Stegen i en opdatering på sin Twitter-profil, hvortil der medfulgte et billede af ham selv til træning.

Tirsdag morgen gav Ronald Koeman klart og tydeligt udtryk for, at de mere erfarne spillere i truppen er nødt til at tage mere ansvar, når det kommer til at være ledere i truppen. Her har han sandsynligvis også haft en mand som Ter Stegen i tankerne, til trods for, at han ikke nævnte ham ved navn.

“Vi har brug for, at de mest erfarne tager styringen,” sagde Ronald Koeman på en pressekonference.

“Vi har ledere. Fra bagerst har vi (Gerard, red.) Pique, Sergio Roberto, (Jordi, red.) Alba, (Sergio, red) Busquets, Leo (Messi, red.). Der er nok personligheder.”

LÆS OGSÅ: Så få mål har Braithwaite scoret i de seneste 16 kampe

“De skal gå forrest, fordi de er personer med kvalitet og personlighed. Det er vigtigt at vise de yngre spillere vejen.”