Borussia Dortmund-angriber Erling Haaland har været i en sensationel form i denne sæson, hvilket har medført en stor interesse fra Manchester United. Og det har også medført, at han nu bliver sammenlignet med United-legenden Ruud van Nistelrooy af Thierry Henry.

LÆS OGSÅ: United-talent vil væk: Kræver samtale med Ed Woodward

Haaland har nemlig etableret sig selv som en nærmest hensynsløs afslutter, og Thierry Henry ser ligheder mellem Haaland og Van Nistelrooy i deres spil foran målet.

“Han er ligeglad med alt andet end målet. Han er ligeglad. Andre spillere vil ud på fløjen, men han vil forblive i nettets ramme, imellem de to stolper, for han ved, at han er farlig der,” sagde Henry til Sky Sports.

“Han er så magtfuld. Hvis du ser på ham, tænker du: ‘Åh, problemer’. Den måde, han afslutter på, er bare vanvittigt. Han tror så meget på sig selv – det kan jeg godt lide – der er en smule kæphøjt over ham. Du er nødt til at være lidt kæphøj. Du bliver nødt til at se på folk og tro på, at du kan score.”

“Ja, (ligesom Van Nistelrooy), ham, folk som – ikke så meget i vor tid ‘ Pelé, men trangen de alle har. De vil dræbe, de vil være i boksen, de ser på forsvareren og tænker: ‘Du vil ikke være i sand til at leve med mig’.”

LÆS OGSÅ: Manchester United-legende kan blive cheftræner for traditionsklub

“Jeg kan se nogle gange, når midtbanespillere ikke giver ham bolden. Det blik, du sommetider giver din midtbanespiller, som: ‘Øh, vil du give mig bolden?’ Jeg vil score nu. Jeg vil være fyren, der får holdet til at vinde’. Det kan jeg se i ham.”