Thierry Henry tager Messi i forsvar

Nicolai Busekist — 07. nov 2020 12:42
Foto: Shutterstock

Lionel Messi behøver ikke at bevise sig selv over for nogen. Efter mere end et årti, hvor han har domineret fodboldens verden, får den argentinske stjerne mulighed for at nyde privilegier, som andre ikke gør.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez om Messi: Jeg ved det ikke

Det ændrer dog ikke på, at selv de mest legendariske fodboldspillere også har kritikere - og Messi er ingen undtagelse. For nylig fik han massiv kritik, fordi han ikke arbejde hårdt nok defensivt mod Dynamo Kiev. Både fans og journalister mener, at hans slentreren rundt på banen er et stort problem.

Imidlertid blev Messi dog hurtigt forsvaret af nogle af hans tidligere holdkammerater. Det inkluderer blandt andet Thierry Henry. Den legendariske franskmand og tidligere Barcelona-angriber udtalte sig om situatuonen over for CBS Sport på ¡Qué Golazo!-podcasten:

"Når jeg ser, at folk langer ud efter Messi, så griner jeg. Folk glemmer, at han i sidste måned spillede i Ecuador, og derefter rejste videre for at spille i Bolivia. Du kan ikke engang gå i Bolivia! Spillere der kommer fra Europa ville besvime."

Han ved ikke, hvor Leo ender, og om han vil være glad i en anden klub. Når alt kommer til alt, så fortjener han dog selv at vælge. Og mest af alt, så fortjener han at være glad, siger Henry.

Det er overflødigt at sige, at Lionel Messi har givet stor glæde til rigtig mange fans gennem årene. Folk der kritiserer ham, glemmer måske dette. Når alt kommer til alt, så er det ham, der er årsagen til, at vi betaler for at se fodbold, siger Henry.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-profil: Bartomeu har prostitueret klubben

"Vi betaler for at se fodbold på grund af Messi. Messi fortjener at være lykkelig. Jeg håber bare, at han fortsætter med at spille, så mine øjne kan se på noget smukt, og kan varme mit hjerte med smuk fodbold."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere