Chelsea-træner Thomas Tuchel er ikke i tvivl om, hvem der bør vinde dette års Ballon d’Or. Han mener, at prisen bør gå til Jorginho

Jorginho har haft en rigtig god sæson, hvor han har haft flere ting at fejre. I 2021 har han nemlig været med til både at vinde Champions League med Chelsea og sommerens EM-slutrunde med Italien.

LÆS OGSÅ: Xavi åbner op om muligt trænerjob i Barcelona

Det er dog ikke sikkert, at det er slut med ting at juble over. Han er nemlig også blevet nomineret til dette års Ballon d’Or. Og står det til Chelsea-manager Thomas Tuchel, er det også en pris, han fortjener at vinde.

“Jorginho fortjener at vinde Ballon d’Or. Han er en meget intelligent spiller, og det er en fornøjelse at være hans træner,” sagde Thomas Tuchel ifølge Football Italia, og fortsatte:

“Han har en fantastisk vision. For mig har individuelle priser dog ikke den store betydning, det er umuligt at lave en reel sammenligning mellem flere spillere med forskellige roller.”

“Jeg vil gerne have, at en af mine spillere vinder den, fordi jeg vil vide, hvilken effekt det får. Så Jorginho er en stor person og en fremragende spiller, men generelt er det ikke det vigtigste.”

LÆS OGSÅ: Messi afslører: Dem stemmer jeg på ved Ballon d’Or

I denne sæson er det hidtil blevet til ti kampe for Jorgino i Chelsea på tværs af alle turneringer. Han har kontrakt med den engelske klub frem til sommeren 2023.