Chelsea-manager Thomas Tuchel åbner op om rygterne om, at den engelske klub ønsker at hente Erling Haaland.

Erling Haaland er på nuværende tidspunkt én af de mest eftertragtede spillere i europæisk fodbold. Nordmanden har siden sit skifte til Dortmund formået at etablere sig selv som en af verdens mest produktive målscorere.

LÆS OGSÅ: Juventus-stjerne tilbudt til Barcelona: Vil selv til Camp Nou

Siden skiftet til den tyske klub, har han scoret intet mindre end 70 mål i 69 kampe. Ikke nok med det, så har den 21-årige stjerne også haft tid til at bidrage med 19 oplæg.

Derfor er det heller ikke den store overraskelse, at han er blevet kædet sammen med en lang række af de største klubber i verden. En af dem, som han ofte har været sat i forbindelse med, er Chelsea.

Nu åbner Chelsea-manager Thomas Tuchel op om rygterne, og forklarer, at man ofte taler om nordmanden på Stamford Bridge. Samtidig fortæller han, at interessen endnu ikke er konkret, men at den kan blive det over de kommende uger.

“Vi har talt flere gange om Erling Haaland og også i transfervinduet. Men på det tidspunkt virkede det urealistisk og slet ikke muligt at gennemføre. Men vi taler om ham, for han er en fantastisk spiller og den definerende spiller i Dortmund,” siger Tuchel i et interview med Bild.

“Det er aldrig rigtig blevet seriøst. Men lad os se, hvad der sker over de næste par uger,” fortsætter den tyske Chelsea-manager.

I sommer rapporterede tyske Sky, at Dortmund havde modtaget og afvist et bud fra Chelsea, der var angiveligt var klar til at tilbyde en sum penge samt enten Tammy Abraham eller Callum Hudson-Odoi i bytte.

Ydermere har flere medier i løbet af sommerens transfervindue berettet om en enorm pris på nordmanden. Blandt andet skrev spanske AS, at Dortmund ville have hele 1,5 milliarder kroner, hvis de skulle give slip på Haaland.

LÆS OGSÅ: PSG overvejer Premier League-stjerne som Mbappé-afløser

Haaland har kontrakt med Borussia Dortmund frem til sommeren 2024, men næste sommer bliver en frikøbsklausul i hans kontrakt aktiveret, hvilket betyder, at han kan købes til mindre end halvdelen af den krævede pris denne sommer.