Chelsea er på udkig efter forstærkninger i det kommende transfervindue. Det er blevet en realitet, efter Chelsea-forsvarer Ben Whilwell er blevet skadet.

The Blues ønsker at styrke deres defensiv i det kommende transfervindue. I denne forbindelse har de et godt øje til Barcelonas Sergino Dest, skriver Express.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Barcelona henter Manchester City-stjerne

Den engelske klub håber at kunne hente Sergino Dest allerede i januar, men et køb i sommerens transfervindue er ikke udelukket. Ben Chilwell er dog ude i flere måneder med en korsbåndsskade, og derfor har de brug for en ny forsvarer.

Barcelona kigger til gengæld på Chelsea-anfører Cesar Azpilicueta, da hans kontrakt udløber til sommer. Det siges , at Barcelona allerede har henvendt sig til Chelsea vedrørende den 32-årige Azpilicueta.

Den 21-årige Sergino Dest kan spille på begge sider af banen, og er af interesse i Chelsea på grund af hans alder og store alsidighed.

I og med, at Chilwell kommer til at tilbringe de næste måneder på sidelinjen, er Chelsea eneste anden mulighed at benytte den 30-årige Marcus Alonso.

Dest, der blev hentet til Barcelona fra Ajax i 2020, spillede 41 kampe for den catalanske klub sidste år. Fra januar kan det dog komme til at se anderledes ud, da Barcelona her kan registrere Dani Alves i deres trup.

Chelsea er dog ikke ene om at vise interesse for Dest. De har nemlig også et godt øje til ham i Bayern München. Der har været forlydender om, at Dest er en spiller, der potentielt kan blive solgt, hvis buddet er tilfredsstillende.

Dette rygte har kun fået nyt liv, efter det er kommet frem, at Barcelona har købt Ferran Torres. Hvis de ikke får solgt en række spillere i januars transfervindue, kan de nemlig ikke registrere Torres i truppen på grund af La Ligas Financial Fair Play-regler.

LÆS OGSÅ: Er ikke en del af Xavis planer: Arsenal vil hente udskældt Barcelona-spiller

De catalanske giganter betaler angivet 50 millioner pund for Torres, men skal som sagt først sælger spillere, hvis de skal registrere ham i La Liga.