Thomas Tuchel ønsker at styrke Chelsea-truppen til sommer, og det ønsker han at gøre med Barcelona-talentet Gavi.

Thomas Tuchel og Chelsea har angiveligt store planer for sommerens transfervindue. Blandt andet har de et rigtig godt øje til den kun 17-årige Gavi.

LÆS OGSÅ: Harry Kane stiller Conte-ultimatum til Tottenham

Faktisk skulle den engelske storklub være i færd med at forberede et tilbud til den unge midtbanespiller. Det skriver spanske El Nacional.

Det er dog ikke blot Chelsea, der er interesseret i at få Gavi til at sætte sin krusedulle på papiret. Det arbejder Barcelona også på at få ham til.

Den catalanske storklub er nemlig meget ivrig efter at forlænge med den unge stjerne, men indtil videre er det dog ikke lykkedes for dem at nå i mål med dette.

De har givet den 17-årige stjerne det første kontrakttilbud, men dette er blevet afvist. Dog skulle Gavi fortsat være indstillet på at blive på Camp Nou.

Har han ikke forlænget sin kontrakt med Barcelona inden sommerens transfervindue, kan han købes for 50 mio. euro, da hans nuværende kontrakt har en frikøbsklausul.

LÆS OGSÅ: Bayern München har udset sig Lewandowski-afløser

Ifølge El Nacional håber Chelsea på, at Gavi og Barcelona ikke når til enighed om en ny kontrakt forud for sommerens transfervindue, da de dermed kan aktivere hans frikøbsklausul.