Jess Thorup har ikke fået den bedste start i FC København. De gjorde det svært for sig selv, da de kom bagud med 0-3 mod FC Midtjylland, og det blev ikke bedre, da Viktor Fischer kort inde i anden halvleg blev udvist.

LÆS OGSÅ: Nye restriktioner sætter FCM’s kamp mod Liverpool i farezonen

Han blev udvist, da han gik voldsomt ind i en tackling på Paulinho, hvilket udmøntede sig i hans andet gule kort, hvorfor han måtte forlade banen.

Viktor Fischer ønskede ikke at stille op til et interview efter kampen, men FCK-træner Jess Thorup åbnede dog op omkring situationen over for TV3 Sport.

“Jeg kan godt lide, når spillerne er motiverede, og der er en masse gejst. Fischer kom fra en god pokalkamp, hvor han scorede to mål, og vi snakkede om inden kampen, at nu skulle vi have den her kurve vendt. Vi skulle have frustrationerne væk og tilbage på banen og vise de kvaliteter, vi har,” fortalte han til TV3 Sport, og fulgte op med:

“Det synes jeg, han viste i pokalkampen og også i ugen op til, men det er klart, at det der er for mig ikke i orden. Det er at sætte sig lidt ud over holdet, for det er slet ikke nødvendigt at gå så hårdt ind i den tackling der,” fortæller han også.

Var ikke klar til at tænke defensivt

Ligeledes fortæller han også, at de var nødt til at tænke defensivt, hvilket ikke deres mindset:

“Det var ikke det, vi havde håbet på, og det gjorde, at vi et eller andet sted skulle til at passe på, at det ikke blev alt for voldsomt. Vi skulle til at tænke defensivt, hvilket ikke er vores mindset, så det var ærgerligt,” runder han af over for TV3 Sport efter nederlaget til FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Bach Bak: “Sender et vigtigt signal”

Efter 0-4-nederlaget mod FC Midtjylland er FCK nu helt nede på niendepladsen i 3F Superligaen. De har fået ti point efter otte kampe.