Den tidligere FC Barcelona-stjerne Rivaldo har gjort det klart, at han mener, at den nuværende Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos bør overveje alle muligheder på transfermarkedet. Ligeledes har brasilianeren sagt, at han mener, at han vil være en god signing for hans tidligere klub, Barcelona.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har tilbudt Manchester City-stjerne kontrakt

Sergio Ramos har været rigtig meget i søgelyset hos en lang række medier på det seneste. Det skyldes naturligvis, at den 34-årige stjerne har kontraktudløb med Real Madrid til sommer, og at der endnu ikke er blevet indgået en aftale om forlængelse med Los Blancos.

“En fodboldspiller er nødt til at være professionel, og hvis du har fået gode tilbud, skal du forhøre dig om dem i min optik,” sagde Rivaldo til Betfair ifølge Marca, og fulgte op:

“Selvfølgelig. Ramos vil være en god signing for Barcelona. Det ville være historisk og det ville være kontroversielt grundet Sergios lange historik med Real Madrid,” lød det også fra ham.

Det er dog svært at forestille sig, at Sergio Ramos, der har spillet hele 668 kampe for Real Madrid, siden han skiftede til klubben fra Sevilla i 2005, skulle ende med at skifte til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Økonomisk krise: Laporta vil sænke lønudgifter

Ifølge flere store medier, er den største bejler til den spanske forsvarer, foruden en forlængelse af sin nuværende kontrakt, den franske hovedstadsklub PSG.