Eden Hazard blev i mange år betragtet som værende en af verdens bedste spillere. Efter at være skiftet til Real Madrid, er det dog noget, som ganske få omtaler ham som. Her er hans karriere nemlig blevet helt ødelagt af diverse skader og skavanker.

LÆS OGSÅ: Ronaldo stiller krav til Juventus, hvis ikke han skal forlade klubben

I sin tid i Chelsea formåede han dog jævnligt at gøre det surt for andre Premier League-spillere. Men en stor del af dette har måske blot været talent. Skal man tro hans tidligere holdkammerat på Stamford Bridge, John Obi Mikel, skyldtes i hvert fald ikke, at han trænede hårdt.

“Når vi trænede, så stod han bare stille og ventede på os, indtil vi var færdige. Han var den mest dovne spiller. Men om søndagen var han altid banens bedste spiller. Det var utroligt, lød det således,” sagde Mikel til beIN Sports i 2019.

Nu har han igen udtalt sig om Hazard, der i denne sæson er startet inde i blot ni kampe for Real Madrid.

“Jeg har altid sagt, at han er en af de mest talentfulde spillere. Han havde det hele. Fart, styrke, teknik… han var lige efter Messi og Ronaldo. Han sagde: ‘Jeg ønsker at blive lige så god som dem, og det kan jeg også blive. Okay, måske ikke lige så god som Messi, for han er fra en anden planet. Men jeg tror, at jeg kan blive lige så god som Ronaldo, eller endda bedre.’ De ord kom ud af hans mund. Men han er ikke den mest dedikerede spiller, jeg har mødt, hvad træning angår,” sagde han til The Athletic, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Er han færdig til sommer? Disse hold vil have Zidane

“Hvordan er det gået så galt? Åh gud. Eden, Eden, Eden… han var så god, at ingen sagde noget (om den manglende indsats til træning, red.). Han mødte bare op om søndagen og vandt kampene for os. Han var vores bedste spiller. Men om mandagen og tirsdagen, til træning, var det som om, at han slet ikke var til stede. Han stod stille og gik rundt… alle sloges og råbte i træningskampene, og han foretog sig intet. Nogle mennesker har bare så meget talent.”